.
.

Dvoboj Jelene i Cece na ušču


Nakon što je najveća eks-Yu zvijezda Ceca Ražnatović najavila beogradski koncert za 28. juni sljedeće godine na Ušću, Jelena Karleuša je na društvenim mrežama napisala da na istom mjestu planira koncert, i to 13 dana prije njene ljute suparnice. Zanimljivo je da su njih dvije očito ciljale na isti datum, samo u različitim načinima mjerenja vremena. Naime, po starom, julijanskom kalendaru, Vidovdan se slavi 15. juna, istog datuma na koji je JK zakazala koncert, ali po novom, gregorijanskom kalendaru Vidovdan je 28. juna, tačnije onda kada je Ceca zakazala koncert. E sada, ako ispune obećanje, broj posjetilaca će pokazati koja će izaći kao pobjednica iz tog muzičkog obračuna.

– Okvirni datum za megakoncert u Beogradu je 15. juni – Ušće. Potrudiću se da do tada spremim spektakl kakav Balkan nije vidio. A svojim lajkovima pokažite koliko će vas tog dana biti zajedno sa mnom. Love forever – poručila je Karleuša nekoliko dana nakon što je Ceca u emisiji na jednoj srbijanskoj TV najavila na koji način će sljedeće godine obilježiti 25 godina od objavljivanja prve ploče “Cvetak zanovetak”.

– Kad bih se ponovo rodila, ništa ne bih mjenjala u karijeri. Imam mnogo hitova, ponosim
se time. Planiram koncert na Ušću sljedeće godine, i to na Vidovdan. Tada ću promovisati novi album, koji rade Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković – rekla je Ceca. Inače, Karleuša je do sada najveći koncert u Beogradu održala u Areni maja 2010. pred oko 10.000 ljudi, dok je Ceca na Ušću juna 2006. pjevala pred oko 100.000 ljudi.

Komentari

komentara